i miss you

VÄRLDENS SÖTASTE OCH BÄSTA SYSTER ÄR VÄLDIGT SAKNAD.


Love

Jag är väldigt dålig på att vara aktiv på bloggen men det känns som att jag bara skriver om samma saker hela tiden.
Får väl bli lite bättre antar jag och komma på lite nya saker att skriva om. Äntligen är det lov och det skall bli superskönt att få ta det lugnt en vecka och verkligen inte göra ett skit. Veckan som gått har varit rätt jobbig med inlämningsarbete på religionen och prov i religionen samt prov i information och layout. Men det gick helt okej för mig tror jag så det känns gött. Sen har vi lirat j-allsvenska kval på Gutavallen i onsdags och vi vann med 4-2, wiihooo!
Fredagen spenderades med Maja och vi såg lite idol och nån filmen Camp Rock tror jag den hette..
Äntligen åkte Yasmina(stavning) ut för hon sjöng ju hur falskt som helst.  Nu skall jag iväg och lira match 2 mot fårösund och om vi vinner den så är vi klara för JUNIORALLSVENSKAN nästa år.


Från treafesten, magnus uggla och baywatch(90-tal)Mvh Nils

GOOOAL

Imorgon smäller det!! Fantomen Felix håkansson tar sig an visby aik och Nils nordberg i j-allsvenska kvalet.
19:30 gutavallen imorgon.

hello again!

Efter att jag varit i riga i en vecka och haft lite kul så vill väl ni säkerligen veta vad som hände och det tänkte jag berätta lite om nu. Det hela började med att vi kom till ett vandrarhem som såg väldigt illa behandlat ut och vi alla killar var tvugna att på tillsammans i ett och samma rum, negativt var det första som kom på tanken men det var nog det bästa som hände under resan. Vi alla hade så jävla kul tillsammans och blev som en stor familj, vi drack hallonsaft varje kväll och det var partyyyy the hole night.
Eftersom min syster vill att jag skall lära mig sjunga så har jag och Olivier sjungit som aldrig förr i duschen och vi fick ett antal klagomål från samtliga gäster på vandrarhemet. Låtarna var många men främst så var helga natt och tänd ett ljus mycket populära enligt oss. Vi var även i en skola i Jelgava och hälsade på lettiska elever och dom var inget att hänga i granen om man säger så, tjejerna sprang runt med korta kjolar och klackar som jag aldrig tidigare skådat, killarna sprang runt i billabong kläder. Vi lirade även basket mot dessa letter och det var en sak dom kunde. Vi kom ut där och trodde vi skulle köra rätt oseriöst men det var domare och hela köret. Jag fick totalt 10 straffkast och jag råkade även knocka en egen spelare som var lett så han låg typ ner på marken i en minut och det var för dom såg så jävla lika ut alla. Jag fick pris för att vara den mest aktiva spelaren, wiihoo. 
Nu orkar jag inte skriva mera.

Mvh Nils

helloo

Bloggen har vilat lite och jag har haft en hel del och göra i skolan men nu är det helg och det känns verkligen efterlängtad. Min födelsedag var enormt kul och jag fick kläder,parfym,pengar och den bästa presenten måste ju ändå varit Omega klockan av min kära Pappa. Dagen tillbringades hemma hos mig och sedan så hade Isak fixat bord på Masters där det vankades mot mat,starköl och fotboll. Efter det så drog vi ner till lerkan för att se Porto-Arsenal och det blev en mycket sevärd match.
Igårkväll lagade jag och Maja lite middag till och själva och det blev inte mindre en entrecoté,pommes och sallad och det smakade jättegott. Efter det såg vi filmen Mamma Mia och jag tyckte den var väldigt bra och mycket sång eftersom det är en musikal, se den!.

Nu skall jag iväg och spela match mot klinte.

Mvh Nils

RSS 2.0