HARD

Helgen är här och den känns efterlängtad må jag säga, just nu sitter jag hemma hos oscar och tar det lite lugnt och snart bjuds det på middag. I skolan hände det inte alls så mycket utom att jag var rätt duktig på matte C idag och räknade nästan 2 sidor, ojoj nils. Sedan är jag också en av dom misstänkta till att vara ägare till rsgbloggen men det kan jag lova att det inte är jag. Helgen kommer kommer att vara underbar men jag ser faktist inte så himla mycket framemot inventeringen på maxi klockan 05 imorgon men det skall väl gå bra.Mvh Nils

yooou

Har sitter jag och väntar på att filip skall komma och hämta mig eftersom vi skall iväg på träning. Dagen har spenderats i skolan och det som serverades inne i matsalen var fisk och det var vi verkligen inte så sugna på så vi drog till max och åt där vi träffade Anton,malle,filip och Samuel. Efter den goda måltiden var det dags för skolan igen och information och layout som ännu en gång var mycket intressant, idag fick vi skriva om en text på ett a4 på datan så det blev lite mer förståligt. Min kamera är hemma hos Felix så jag hoppas att han tar med den när vi ses imorn så jag kan fota lite mer och få in lite bilder på bloggen för det vet jag att ni läsare uppskattar. 
I helgen är det dags för inventering på MAXI kl 05 på lördagmorgon, woohoo. 
Hörs senare ikväll
Mvh Nils


Harder than i believe

Detta inlägg kommer lite sent och det är eftersom det verkade vara lite krångel med just blogg.se som gjorde att detta blev lite försenast. Kvällen spenderades ute på tramue för att se bottenstriden mellan VISBY AIK och Hangvar och visst blev det en rafflande match med många tunga dueller, David sahlberg kom med en kalasfrispark som ställde Hangvars målvakt men ribban lurade Salle på ett mål han sent komma att glömma, regnet störtade ner från himlen och vid ställningen 3-2 till AIK kliver självaste Philip Havossar fram och klipper ditt stämpeln i matchen och utnyttjar en mycket ovanlig målgest vi aldrig tidigare har skådat, han bestämmer sig för att springa ett varv runt i en cirkel och sedan skrika något som ingen kan tyda.
Efter matchen så körde felix mig in till stan där det väntades en varm säng och en film, här fanns det också en bonus och det var att det spöregnade något enormt och det må vara det mysigaste att bara sitta inne och höra regndropparna slå mot vindrutorna medans man tittar på heroes.
Jag hoppas ni läsare är nöjda änsålänge med min blogg och jag utvecklas varje dag som går, givitvis kommer det upp fler bilder på både mig och mina nära och kära i min varddag.

Sovgott

Mvh Nils


Follow your own heart

Dagen har spenderats i skolan och religonskunskap med Bosse där vi disskuterade prostution, sverige säger nej till handel av sex medans nederländerna har ett starkt ja på denna fråga och utnyttjar även läkarundersökningar och poliskontroller inom just detta område, mycket intressant. Vi skall även göra ett eget arbete om nåt etisk problem och jag tror jag skall skriva om betygen i skolan och hur elever ser på just denna sak.
Har även varit på möte på idrottsgymnasiet som var nån slags kick-of och fick höra att Stellan Carlsson har slutat som lärare för oss så vi får endast ha Peter Ljunggren, det kan faktist bli en riktig kalkon om jag får säga mitt.
Ikväll är vi tvugna att se på Visby AIK lira mot Hangvar på tramue istället för att träna och det kan väl vara en sevärd match, skall ni se denna match tycker jag ni borde hålla ögonen på självaste tjejtjusaren Julius nyman och såklart talangen Philip Havossar och sedan får vi se vad som händer efter det.
Bilder kommer även upp senare från dagen.

Mvh Nils

WHY

Kvällen är här och dagen har spenderats i huset med mig själv och min söta hund, det har blivit en chilldag och jag tyckte även att jag var värd den också.
En sak som jag vill framföra när man är ensam i sitt hus är verkligen musik, den ljuvliga musiken är nog den bästa jag vet när man är själv hemma och bara lever sig in i musiken och tankarna som var så dåliga blir helt plötsligt helt okej och livet är inte så pjåkigt som man kan känna ibland. Den musik jag fasnar för är den lugna varianten som gör så att man får slappna av lite och bara njuta av sin fritid och allt det där jobbiga som man har att göra eller är utsatt för.
Imorgon är det idrott för första gången i år och jag ser verkligen framemot att få springa av mig lite från en religonskunskap med Bo Frense.
Vill även tacka min vän Oskar scheller som har tillbringat sin tid framför datan med att göra en cool header till mig och jag är såklart  nöjd med den och sen ser ni även en liten text som jag har kommit på själv: "This is my life and dont take me wrong", mycket mycket spexigt! (BRA NILS).
Maja tycker även att jag borde ha lite fler bilder på min blogg så jag tog ett litet kort på mig.


Mvh Nils


I will never forget you

Hemma från skolan efter en lugn dag men mycket intressant, vi hade alltså småföretagande B för första gången och jag,husse,felix och jimmie har alltså tänkt att göra ett eget företag och vi smider lite idéer som kommer att komma ut om ett litet tag när vi har den rätta idén, det bästa med detta är att jag kan ha småföretagande B som mitt projektarbete så jag får mycket tid att lägga ner på just detta företag. Påväg hem från skolan träffade jag elin&sebba som berättade att dom hade tänkt och flytta till sthlm tillsammans och börja jobba i ungefär 4månader och sen är det dags för deras del att åka utomlands och njuta av solen och alla möjliga drinkar, underbart val säger jag bara!
Idag är det träningsledigt så för min del är det nog en chilldag att se framemot med inga planer alls.
Veckan i helhet kommer nog vara rätt lugn av sig med mycket planering med just vårt företag som vi skall bilda och träningar som vanligt.

Ha en forsatt trevlig dag!

Mvh Nils

Dagen

Helgen var slut och det var dags för måndag och nu börjar man att utnyttja sitt schema som man fått för HT terminen, skall jag vara helt ärlig är jag väldigt nöjd med mitt schema och har endast fotbollsgymnasiet på måndagar och sen slutar jag så det blir väl en liten till "söndag" som man får njuta av.
Idag har jag varit i skolan och åt lite blodpudding och sedan bar jag av till stan med isak för att inhandla ett par jeans och jag hittade ett par fina på fåfäng medans isak hittade ett par på friends, som tur var hade lönen kommit in så jag tyckte att jag var värda dom.. Jag antar att jag inte kommer ha så många läsare nu såhär i början men jag vill gärna framhålla min kära systers blogg som skriver om sin resa i USA under sina 10 månader hon skall tillbringa där.
Stinanordberg.blogg.se
Även ett tack till jacob för den fina designen och jag hoppas att kunna fixa en lite finare header på mig.
Sovgott alla!

Mvh Nils

Hej på er!

Skolan är här och jag är jättesugen på att hitta på nåt och varför inte en blogg där man kan berätta lite vad man tycker och känner om livet och hur sin vardag utspelas. Jag hade även en blogg som hette snelledu men den var väl mest oserriös och jag känner mig sugen på att börja skriva lite igen.. Hoppas ni kommer gilla denna blogg och jag kanske inte kommer kunna vara lika duktig som spacop och a-lina men jag skall göra mitt bästa för att ni skall tycka det är trevligt att läsa.


Mvh Nils

RSS 2.0