sweet

Helgen har tillbringats hemma vid oscars place med sju stycken svettiga datanördar. Har även spelat två matcher där vi lirade i lördags mot klinte och förlorade med 3-4 och det var ju inte det roligaste, de enda postiva var väl att jag gjorde två mål. Idag lirade vi mot Märsta i juniorallsvenskan och det blev en riktigt rolig match, redan i femte minuten var starka Emil framme med pannan och nickade in 1-0 till oss. Vi hade även bjud på flera mål i första halvlek men våran toppanfallare vid namn Lord Marvelous(stavning) inte riktigt hade turen med sig. I andra halvlek flöt det på bra och vi utökade ledningen till 3-0 och segern var en skön sådan.
Ikväll blir det nog att ta det lugnt och ladda inför fotbollsgymnasiet med Peter Ljunggren imorgon.
Kul att ni hissade min kära Anton Henziger i senaste inlägget..